ORGANIZOVAN PREVOZ NA ŠEKSPIR FESTIVAL

Za sve predstave obezbeđen je ORGANIZOVAN PREVOZ iz Beograda i Novog Sada. Povratna karta za organizovan prevoz iznosi 300 dinara. Prodaja se vrši putem interneta na web stranici tickets.rs kao i na svim ovlašćenim prodajnim mestima TICKETS a u Srbiji. Broj mesta je ograničen!

Link na spisak svih prodajnih mesta TICKETS a: tickets.rs/partners

Mesto i vreme polaska/povratka autobusa svake večeri:

BEOGRAD

Polazak: Crkva Sv. Marka, ispred terminala AirSerbia (Bulevar Kralja Aleksandra17) u 17:30
Povratak: Parking Vile Stanković 20 minuta nakon završetka predstave

NOVI SAD

Polazak: Železnička stanica, kod Lokomotive u 18:30
Povratak: Parking Vile Stanković 20 minuta nakon završetka predstave

INĐIJA

Prijave za organizovan prevoz na Šekspir festival iz Inđije, za publiku koja već poseduje ulaznice, vrše su putem e mail adrese [email protected] najkasnije do 12 časova na dan održavanja programa. Uz prijavu za organizovan prevoz neophodno je ostaviti kontakt telefon. Broj mesta je ograničen. U Vili Stanković kupovina ulaznica za program festivala nije moguća.


Za posetioce festivala iz pravca Novog Sada do Vile Stanković se može doći starim putem NS – BG, isključenje Čortanovci ili auto putem A1 E75 (Novi Sad – Beograd) / Isključenje Beška / Beška / Čortanovci.

Za posetioce festivala iz pravca Beograda do Vile Stanković se može doći starim putem BG – NS, isključenje Čortanovci i auto putem A1 E75 (Beograd – Novi Sad) / Isključenje Beška / Beška / Čortanovci.

TOP